Verzending

De levertijd van onze producten verschilt. Wanneer u grote hoeveelheden wilt bestellen kunt u het beste contact met ons opnemen. Dit geldt ook voor producten die op aanvraag worden geproduceerd (zoals bijvoorbeeld het 360 dagen pakket).

Na het plaatsen van uw bestelling houden wij u op de hoogte van iedere eventuele wijziging. Voor vragen over verzending kunt u ons bereiken via: klantenservice@life-supply.com of telefonisch via onze contact pagina.

U heeft na het plaatsen van uw bestelling de mogelijkheid om bestelde goederen binnen 14 werkdagen aan ons te retourneren. U ontvangt uw aankoopbedrag, nadat wij de goederen hebben ontvangen, binnen 7 werkdagen retour. De verzendkosten zijn voor uw rekening. Wij nemen uitsluitend producten retour in de originele en onbeschadigde verpakking.

Uw persoonsgegevens gebruiken wij uitsluitend voor eigen doeleinden die betrekking hebben op uw bestelling. Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden.

Verzending geschiedt per PostNL of DHL. (incl. Track&Trace)

Verzending naar België geschiedt per DHL. De kosten hiervoor bedragen €15,50. (maximaal 80x40cm, 60 liter inhoud, 10kg)

De hiervoor geldende standaard verzendkosten staan hieronder vermeld.

Kopie van Aangetekend

Maximale formaat binnen Nederland:

0-10Kg: 100x50x50cm    10-30Kg: 175x78x78cm

0 – 10 Kg = € 6,75

10 – 30 Kg = € 12,40

 

climate_tax_carbon_footprint_12

 

 

 

Ook wij proberen via het hergebruiken van verpakkingsmateriaal onze CO2 footprint te verkleinen. Hierdoor kunnen artikelen geleverd worden in reeds gebruikte kartonnen dozen, graag uw begrip hiervoor.