Welcome

!!LET OP!! In verband met het corona virus kunnen levertijden erg oplopen en sommige producten zijn op dit moment niet of nauwelijks aan te komen. Graag uw begrip hiervoor. Houdt u er rekening mee dat dit in sommige gevallen kan lijden tot het annuleren en terugbetalen van uw bestelling vanuit onze kant. Alvast bedankt voor uw begrip!!

Welkom op de website van Life Supply. Wij verkopen lang houdbare voeding (ook vegetarisch, gluten en/of lactose vrij) voor situaties waar toegang tot voeding niet vanzelfsprekend is. Naast voeding kunt u bij ons terecht voor aanverwante zaken die van nut zijn bij noodsituaties. Naast noodvoeding pakketten bieden wij een uitgebreid assortiment survival / trekking voedsel. Zowel vleeshoudend, vegetarisch en gluten en / of lactose vrij. Omdat voor de bereiding van onze voeding water noodzakelijk is bieden wij top kwaliteit waterfilters van de firma Katadyn.

Eveneens bieden wij beschermende kleding en gelaatsmaskers met passende filters aan ter bescherming van nucleaire, biologische of chemische bedreigingen.

Via het onderdeel info kunt u meer lezen over het belang van schoon water, ziekteverwekkers, de manier van conserveren van onze voeding, allergie informatie en het hoe en waarom van het aanleggen van een noodvoorraad. Graag adviseren wij u over een op maat gemaakt noodpakket. U kunt ons bereiken via onze contact pagina.

Belangrijke productwijziging!! De 10 liter blikken met grondstoffen zijn niet meer leverbaar als blikken, maar zijn vervangen door emmers. Vervangende afbeeldingen zullen zo spoedig mogelijk geplaatst worden. Als voorbeeld kunt u het 7-10 dagen pakket bekijken.

Combi-WasserfilterTechnikpaket30-Tage-Paket-vegetarischOpbergdoos Selecta gelaatsmaskerNBC beschermende kleding